Heb je interesse in zonnepanelen, een warmtepomp of airco? Maar wil je er zeker van zijn dat je én niet teveel betaalt én dat je de beste voorwaarden en garanties krijgt? Dan geldt nu tijdelijk de laagste prijs garantie. Heb je al een offerte van een andere aanbieder? Upload dan hieronder die offerte en je ontvangt van ons een betere deal. Gegarandeerd!

Profiteren van de laagste prijs garantie op zonnepanelen, warmtepompen en airco's?

Plan nu een afspraak in bij een winkel bij jou in de buurt of loop zonder afspraak binnen. Vergeet je offerte van een andere aanbieder niet mee te nemen.

Onze voorwaarden voor de laagste prijs garantie.

1. Je dient een originele schriftelijke offerte van een erkende concurrent te verstrekken, waarin de prijs voor vergelijkbare zonnepanelen, warmtepomp of airco producten en installatie diensten wordt gespecificeerd.

2. De concurrentiële offerte moet actueel en geldig zijn op het moment van indiening.

3. De laagste prijs garantie is van toepassing op particuliere klanten en niet op commerciële of grootschalige projecten.

4. Onze garantie dekt geen extra diensten of producten, zoals onderhoudscontracten, die niet expliciet zijn vermeld in de offerte.

5. De garantie is alleen van toepassing op zonnepanelen die voldoen aan dezelfde specificaties en kwaliteit als de panelen die BeSolar Store aanbiedt (garantieduur in jaren moet overeenkomen en de Wp mag afwijken met maximaal 5Wp per paneel). Voor airco's kijken we naar de garantieduren in jaren en voor warmtepompen naar identieke merk en model.

6. De laagste prijs garantie kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of promoties.

7. Als je al een geaccordeerde offerte van BeSolar Store hebt, kan je achteraf geen aanspraak maken op de laagste prijs garantie.

8. De laagste prijs garantie is uitsluitend geldig op offertes welke geaccordeerd zijn op of na 11 september 2023.

9. Je bent verplicht in de winkel akkoord te geven op de offerte, anders kan je geen aanspraak maken op de laagste prijs garantie.

10. BeSolar Store behoudt zich het recht voor om aanspraken af te wijzen als ze redelijkerwijs worden beschouwd als frauduleus of misleidend.

11. De laagste prijs garantie houdt in geen geval meer in dan dat BeSolar Store de prijs van de aangeboden offerte gelijkstelt aan de prijs van de concurrentiële offerte, mits alle overige voorwaarden van de concurrentiële aanbieding (zoals garantietermijn, omvang van garanties, levertijden e.d.) in grote mate gelijk of gelijkwaardig zijn, naar eigen inzicht van Besolar Store.

12. BeSolar Store behoudt zich het recht voor om de voorwaarden van de Laagste Prijs Garantie zonder overleg te wijzigen.

13. BeSolar Store is ten allen tijde gerechtigd om zonder opgaaf van reden deze Laagste Prijs Garantie aanbieding in te trekken. Dit recht strekt zich niet uit tot laagste prijs offertes die de Klant heeft aanvaard en onherroepelijk zijn.