Vrijblijvend adviesgesprek

Anders dan veel online aanbieders werken wij met een persoonlijk advies over zonnepanelen en/of een zonneboiler in onze BeSolar Store. Zo weten we zeker dat er geen verrassingen zijn en kunnen we je van goed persoonlijk advies voorzien. Het gaat tenslotte om een flinke investering en een installatie waar je hopelijk nog jaren plezier van hebt.

Van harte welkom in de BeSolar Store

Je bent van harte welkom in de BeSolar Store in Schiedam! Hier kan je verschillende installaties live bekijken en we voorzien je graag van persoonlijk advies. Of het nu gaat om zonnepanelen advies, een zonneboiler, de juiste omvormer of subsidies. We delen al onze kennis met je.

Plan een persoonlijk advies

Vooral als je van verder weg komt, is het fijn om een afspraak te plannen. Op die manier hoef je niet te wachten en kunnen we alle tijd voor je nemen. Via de online agenda plan je meteen een afspraak in. Vergeet je niet om een overzicht van het jaarverbruik van gas en elektriciteit mee te nemen? Bijvoorbeeld de laatste jaarafrekening van je energiemaatschappij.

We zien je graag binnenkort in de BeSolar Store aan Hof van Spaland 49, 3121 CA Schiedam of Herenstraat 26, 2651 CB Berkel en Rodenrijs.

Kom zonder afspraak langs voor een persoonlijk advies

Liever even langskomen zonder afspraak? Geen probleem. Je bent van harte welkom! Op maandag t/m vrijdag loop je tussen 9:00 en 17:00 gewoon binnen. Op zaterdag op afspraak. Vergeet je niet om een overzicht van het jaarverbruik van gas en elektriciteit mee te nemen? Bijvoorbeeld de laatste jaarafrekening van je energiemaatschappij.
We zien je graag binnenkort in de BeSolar Store aan Hof van Spaland 49, 3121 CA Schiedam of Herenstraat 26, 2651 CB Berkel en Rodenrijs.