Vrijblijvend adviesgesprek

Anders dan veel online aanbieders werken wij met een persoonlijk advies over zonnepanelen en/of een zonneboiler in onze BeSolar stores. Zo weten we zeker dat er geen verrassingen zijn en kunnen we je van goed persoonlijk advies voorzien. Het gaat tenslotte om een flinke investering en een installatie waar je hopelijk nog jaren plezier van hebt.

Van harte welkom in de BeSolar Store!

Je bent van harte welkom in onze BeSolar stores! Hier kan je verschillende producten live bekijken en we voorzien je graag van persoonlijk advies. Of het nu gaat om advies over zonnepanelen en omvormers, een laadpaal, een warmtepomp of airco, financieringen en subsidies. We delen al onze kennis met je.

Plan een persoonlijk advies

Vooral als je van verder weg komt, is het fijn om een afspraak te plannen. Op die manier hoef je niet te wachten en kunnen we alle tijd voor je nemen. Via de online agenda plan je meteen een afspraak in. Vergeet je niet om een overzicht van het jaarverbruik van gas en elektriciteit mee te nemen? Bijvoorbeeld de laatste jaarafrekening van je energiemaatschappij. (Deze informatie staat ook in de app van je eigen energieleverancier).

Kom zonder afspraak langs voor een persoonlijk advies

Liever even langskomen zonder afspraak? Geen probleem. Je bent van harte welkom! Kijk op onze stores pagina voor de exacte openingsdagen en tijden. Vergeet je niet om een overzicht van het jaarverbruik van gas en elektriciteit mee te nemen? Bijvoorbeeld de laatste jaarafrekening van je energiemaatschappij. (Deze informatie staat ook in de app van je eigen energieleverancier).

We zien je graag binnenkort in een van onze BeSolar stores!