BeSolar Store Barendrecht

Middenbaan 102 2991 CT Barendrecht
010 6005090
barendrecht@besolarstore.com
BeSolar Store Barendrecht

Zonnepanelen in Barendrecht

In Barendrecht worden zonnepanelen steeds populairder. Niet gek dat steeds meer mensen overstappen op duurzame energie, je bespaart namelijk gemiddeld €1400,- met zonnepanelen. BeSolar is dé specialist voor zonnepanelen in Barendrecht. Bent u op zoek naar meer informatie over zonnepanelen in Barendrecht? In onze winkel in Barendrecht, gevestigd op de Middenbaan 102, kunt u terecht met al uw vragen wat betreft verduurzaming. Elke situatie is anders, daarom is het prettig om persoonlijk advies te ontvangen van een deskundige.

De voordelen van zonnepanelen in Barendrecht

  • Terugverdientijd: Gemiddeld genomen kun je de kosten van zonnepanelen al binnen 6 jaar terugverdienen. En omdat zonnepanelen een levensduur hebben van 25 tot 30 jaar, kun je deze investering beschouwen als uiterst rendabel op de lange termijn.
  • Onmiddellijke verlaging van energiekosten: Vanaf het moment dat de zonnepanelen operationeel zijn, zul je direct een daling in je energierekening merken. Gemiddeld bespaar je jaarlijks wel €1400,-.
  • Milieubewuste keuze: Het opwekken van je energie door middel van zonnepanelen betekent dat je onmiddellijk een bijdrage levert aan het verminderen van CO2-uitstoot. Hierdoor ondersteun je de ecologische doelstellingen van Barendrecht en draag je actief bij aan een toekomst van duurzame energie.
  • Verhoging van je woningwaarde: Gemiddeld stijgt de waarde van een woning met zo'n €5000,- nadat zonnepanelen zijn geïnstalleerd.

Installatie van zonnepanelen in Barendrecht

Voordat we beginnen met de installatie, voeren we eerst een grondige check uit op jouw adres in Barendrecht of omgeving. Één van onze collega’s komt langs je woning om de situatie te beoordelen.

We controleren of er eventuele obstakels zijn die de prestaties kunnen beïnvloeden, zoals schaduw van naburige gebouwen of bomen. Op basis van deze controle kunnen we eventuele aanpassingen of aanbevelingen doen voordat we daadwerkelijk beginnen met de installatie.

Na de locatiecheck komen onze installateurs op de afgesproken dag naar je woning in Berkel en Rodenrijs. Ze plaatsen de zonnepanelen volgens de specificaties uit de offerte, stevig en veilig. De bekabeling wordt professioneel aangesloten en onze monteurs werken volgens de nieuwste veiligheidsnormen. We zijn trots op onze installQ-certificering.

Na de installatie wordt het systeem geconfigureerd zodat je de opbrengst van de zonnepanelen kunt monitoren via een handige app. Je hebt real-time toegang tot gegevens zoals de geproduceerde energie, bespaarde CO2-uitstoot en financiële besparingen.

Neem vandaag nog contact op voor zonnepanelen in Barendrecht

Ben je klaar voor een overgang naar groene energie? Bezoek onze winkel in Barendrecht of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden naar een duurzamere, energiezuinigere toekomst met BeSolar.

BeSolar Store Barendrecht

Middenbaan 102
Barendrecht
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Loading...