BeSolar Store Oud-Beijerland

Wilhelminaplein 1A 3262 SW Oud-Beijerland
010 600 5130
oud-beijerland@besolarstore.com
BeSolar Store Oud-Beijerland

Zonnepanelen in Oud-Beijerland

Steeds meer inwoners van Oud-Beijerland stappen over op zonne-energie. Dat is niet voor niets. Met het opwekken van je eigen energie door middel van zonnepanelen bespaar je gemiddeld €1400,- per jaar. BeSolar is dé specialist voor zonnepanelen in Oud-Beijerland. Bent u op zoek naar meer informatie over zonnepanelen in Oud-Beijerland? In onze winkel in Oud-Beijerland, gevestigd op het Wilhelminaplein 1A, kunt u terecht met al uw vragen wat betreft verduurzaming. Elke situatie is anders, daarom is het prettig om persoonlijk advies te ontvangen van een deskundige.

Voordelen van zonnepanelen in Oud-Beijerland

  • Terugverdientijd: Zonnepanelen zijn gemiddeld in 6 jaar tijd terugverdiend. Zonnepanelen gaan 25 tot 30 jaar mee. Je kunt dit dus zien als een goede investering.
  • Directe besparing op je energierekening: vanaf de dag van installatie merk je al een vermindering in je energiekosten. Met een gemiddelde besparing van €1400 per jaar, profiteer je maximaal van je investering.
  • Milieuvriendelijk: Kiezen voor zonnepanelen betekent direct bijdragen aan het verminderen van schadelijke CO2-uitstoot. Hiermee ondersteun je de ecologische doelen van Hellevoetsluis en draag je bij aan een duurzame energietoekomst.
  • Verhoog de waarde van je huis: Investeer in de waarde van je woning door verduurzaming. Toekomstige kopers waarderen groene initiatieven zoals zonnepanelen. Gemiddeld wordt een huis €5000,- meer waard na het installeren van zonnepanelen.

Installatie van zonnepanelen in Oud-Beijerland

Voordat de onze monteurs bij je komen installeren, komt er eerst een collega bij u langs in Oud-Beijerland of omgeving om jouw dak te beoordelen. Er wordt gekeken of alles volgens offerte kan worden uitgevoerd.

Vervolgens zullen onze installateurs nauwkeurig de zonnepanelen installeren volgens de specificaties uit de offerte. Met oog voor detail zorgen we voor een veilige en vlotte installatie, volgens de geldende normen en certificeringen.

Na de installatie kun je de prestaties van je zonnepanelen real-time volgen via een gebruiksvriendelijke app. Ontdek hoeveel energie je genereert, je CO2-voetafdruk vermindert en je besparingen groeien.

Neem vandaag nog contact op voor zonnepanelen in Oud-Beijerland

Ben je klaar voor een overgang naar groene energie? Bezoek onze locatie in Hellevoetsluis of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden naar een duurzamere, energiezuinigere toekomst met BeSolar.

BeSolar Store Oud-Beijerland

Wilhelminaplein 1A
Oud-Beijerland
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Loading...