BeSolar Store Schiedam

Hof van Spaland 49 3121 CA Schiedam
010 600 5010
schiedam@besolarstore.com
BeSolar Store Schiedam

Zonnepanelen in Schiedam

Ben je op zoek naar een duurzame manier om je energierekening te verlagen en bij te dragen aan een schonere wereld? BeSolar is dé specialist in zonnepanelen in Schiedam en staat klaar om jouw groene reis te ondersteunen. Met bijna 1000 tevreden huishoudens in Schiedam die al profiteren van onze zonne-energieoplossingen, zijn wij jouw betrouwbare partner in Schiedam en omstreken voor het verduurzamen van jouw woning.

Met ruim 2100 zonuren gemeten in Nederland in 2022, is de zon een waardevolle bron van energie die niet onbenut mag blijven. Hiermee bespaarden inwoners met zonnepanelen al flink op hun energierekening. Woon je in Schiedam of omgeving? Ook jij kunt besparen met zonnepanelen. Wil je weten hoeveel je precies kunt besparen? Maak een afspraak in onze winkel in Schiedam op Hof van Spaland 49 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laten we Schiedam samen nog duurzamer maken!

De voordelen van zonnepanelen in Schiedam

  • Je eigen duurzame energie opwekken met zonnepanelen: zonnepanelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten in energie, zonder de uitstoot van schadelijke stoffen. Door te kiezen voor zonne-energie verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan het verminderen van luchtvervuiling en klimaatverandering. Daarbij komt dat je direct na installatie al bespaart op je energierekening!
  • Jaarlijks besparen op je energierekening: Steeds meer huishoudens in Schiedam kiezen voor zonnepanelen, logisch, je bespaart namelijk gemiddeld €1400,- per jaar!
  • Stijging waarde woning: Met de toenemende focus op duurzaamheid en hernieuwbare energiebronnen, dragen zonnepanelen bij aan de waarde van je woning. Potentiële kopers worden steeds meer aangetrokken tot huizen met groene en energiezuinige voorzieningen. Door zonnepanelen is je woning gemiddeld €5000 euro meer waard.

Installatie van je zonnepanelen in Schiedam

Voordat de installatie van start gaat wordt er op jouw adres in Schiedam een extra check uitgevoerd. Een van onze collega's bezoekt jouw woning om de situatie en het dakoppervlak te beoordelen.

Er wordt gecontroleerd of het dak geschikt is voor de installatie van zonnepanelen en of er eventuele obstakels zijn die de prestaties van het systeem kunnen beïnvloeden, zoals schaduw van nabijgelegen gebouwen of bomen. Op basis van deze controle kunnen eventuele aanpassingen of aanbevelingen worden gedaan voordat de daadwerkelijke installatie begint.

Na het voltooien van de locatiecheck komen de installateurs op de dag van installatie naar jouw woning in Schiedam. Onze installateurs installeren de zonnepanelen volgens de specificaties uit de offerte. De panelen worden stevig en veilig bevestigd en de bekabeling wordt aangesloten. Uiteraard werken onze monteurs volgens de laatste veiligheidsnormen en zijn wij installQ gecertificeerd.

Na de installatie wordt het systeem geconfigureerd om de opbrengst van de zonnepanelen te monitoren. Via de app kan je de gegevens real-time bekijken, zoals de hoeveelheid geproduceerde energie, de bespaarde CO2-uitstoot en de financiële besparingen.

BeSolar Store Schiedam

Hof van Spaland 49
Schiedam
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten
Loading...