Reviews

Goed

Goed Panelen goed geplaats alleen btw teruggave en energie terugleveren .nl moet je zelf regelen Bij mijn andere zonnepanelen leverancier werd dat allemaal uit handen genomen Voor de rest een goed bedrijf en mooie zonnepanelen
- Pijnacker

Professioneel en plezierig bedrijf met deskundige monteurs.

Vanaf het eerste contact met Besolar prettige ervaringen gehad. Afspraken werden nagekomen, bijzondere wensen over de plaatsing van kabels en omvormer zijn vervuld. Erg tevreden over de wijze van uitvoering van de werkzaamheden tot en met het netjes terugplaatsen en sealen van dakpannen toe.
- Monster

Geweldig goed geholpen.

Medewerker heeft super goed uitgelegd, meegedacht en geholpen!!!
- Naaldwijk

een net bedrijf met aardige werknemers.

De jongens werken netjes en ruimen alles netjes op. je krijg goede uitleg, en je woord netjes te woord gestaan. ze zijn netjes op tijd zo als afgesproken.
- De lier

Levering volgens afspraak

BeSolar communiceert vanaf het begin (offerte) tot en met de nazorg (teruggave BTW) duidelijk over de stappen die genomen (gaan) worden. Tijdens de schouw konden we onze wensen kenbaar maken en werd ook vanuit BeSolar aangegeven wat wij deels zelf diende uit te voeren. Het was prettig om door BeSolar regelmatig gebeld te worden om te peilen of alles nog naar wens was. De installatie van de 20 zonnepanelen werd binnen 5 uur(!) op beide daken uitgevoerd op een wel hele warme dag. Nu genieten we van de zonnige dagen 😉
- Schiedam

Zonnepanelen Besolar // uitstekend

Zowel de eerste gesprekken als de verdere afwikkeling met Kosta verliepen soepel en alles werd duidelijkheid uitgelegd. Ook op vragen die ik naderhand stelde werd goed en duidelijk antwoord gegeven. Montage werd door een geweldig team gedaan. Ieder zijn eigen rol en binnen 2 uur was de klus geklaard. BeSolar, Kosta en montageteam bedankt!
- Schiedam

Naar volle tevredenheid

Zonnepanelen zijn net geplaatst, 6 augustus 2022, en tot nu toe alleen maar complimenten. Communicatie vanaf de winkel (Pijnacker) tot plaatsing op het dak perfect uitgevoerd. Goede planning, afspraken en alle lof voor Team 1 die de plaatsing soepel en vlot hebben laten verlopen.
- Zoetermeer

Netjes en snel. Stond iets niet goed op de factuur, maar was binnen een dag opgelost!

Netjes en snel. Stond iets niet goed op de factuur, maar was binnen een dag opgelost!
- Rijswijk

Netjes en snel geplaatst

Fijne monteurs en contact met kantoor! Snelle plaatsing binnen een halve dag al plezier van de prachtige zwarte xxl panelen .
- Capelle aan den Ijssel

Ales perfect verlopen

Goed en duidelijk gesprek gehad bij de verkoper de afspraaken goed nagekomen. Uitvoering was goed en snel 8 uur aanwezig en 11 uur ales klaar netjes alle gemaakte rommel opgeruimt. In die tijd 12 panelen geplaats en aangesloten.
- Bergschenhoek

Snel en netjes geïnstalleerd.

Na een goede en duidelijke uitleg te hebben gehad in de Besolar Store een mooie offerte ontvangen, prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend dus hadden we niet lang nodig om de offerte te accepteren. De installatie ging vlot en netjes, zeer tevreden!
- Poortugaal

Prima service

Vakkundig geinstalleerd, Alles netjes opgeruimd en alle administratie goed geregeld.
- Spijkenisse

goed vanaf de winkel tot op het dak

Goed ingelicht door Peter Bos in de winkel in Pijnacker. Snelle levertijd dus lekker snel op ons dak. Vriendelijke en kundige installateurs. Voor en na de installatie goed op de hoogte gehouden van alles wat je moet weten en nodig hebt. ( via mail ) Service zoals het hoort, wat tegenwoordig soms ver te zoeken is. Van ons een dikke 10.
- Spijkenisse

Zeer tevreden, afspraken worden nagekomen.

Ik ben geadviseerd door Victor van de vestiging Schiedam, goed advies gekregen en alle afspraken zijn nagekomen. Ook de personen die de zonnepanelen kwamen leggen waren netjes en ruim op tijd en alles werd netjes opgeleverd en opgeruimd.. Zeer tevreden en zeker een aanrader.
- Alblasserdam

Laat Besolar uw zonnepanelen leggen

Perfecte uitleg over de werking van de zonnepanelen en een uitstekende dienstverlening.
- Schiedam

alles prima geregeld

Eigenlijk ging alles vrijwel gelijk goed. De offerte kwam beter uit de vergelijking die wij hadden gemaakt; vandaar de keuze voor BeSolar. De tijd tussen ons besluit en de daadwerkelijke levering, een week of vijf a zes, was zeer acceptabel en veel sneller als wat je om je heen hoort. De levering zelf ging ook prima, vriendelijke jongens die het niet voor het eerst deden. Een enkel puntje van aandacht: besteed even tijd voor overleg met de klant over hoe je de draden laat lopen in het huis. Verder prima opgelost
- Naaldwijk

Snelle levering met een hoge kwaliteit!

Besolar geeft op basis van de vraag snel een offerte af en heeft binnen twee weken een schouw gedaan van de mogelijkheden. De installatie was conform de afspraken en werd een een team met ervaren medewerkers uitgevoerd. Ook de elektriciën die de aansluiting moest verzorgen en die het geheel heeft uitgelegd, wist precies waar hij het over had en werkte snel. Alles werd schoon opgeleverd en de zonnepanelen werken direct naar behoren. Al met al een goede service met een hoge kwaliteit.
- Zoetermeer

Uitstekend

Mijn complimenten aan Bjorn, zeer goed begeleid, ook een goede keuze laten maken in de ruime hoeveelheid aan producten die aangeboden worden. Hij is al zijn afspraken nagekomen, hier kunnen andere bedrijven een puntje aan zuigen. Sterkte punten verkoop, schouw en montage in eigen beheer. TEAM 6 heeft zonder koffie pauze in ca 2,5 uur het compleet systeem afgeleverd! Wij zijn tevreden en zeggen met een volle overtuiging gewoon doen! Laat de zonnestralen maar komen.
- Rhoon

Geweldig

Vandaag zijn ze bezig met het plaatsen van 3 airco's, wat een werk in deze hitte. Maar ze doen het geweldig eerst met 3 en ondertussen met 6 man sterk. Van het begin van onze zoektocht naar een airco geweldig advies en uitleg over de verschillende optie's. En heel snelle afhandeling en plaatsing. Na onze zonnepanelen van BeSolar een paar weken geleden nu dan weer een dikke Tien. Ga zo door. Wij maker zeker reclame voor jullie.
- Zoetermeer

vriendelijk en correct

goede en duidelijke uitleg, alleen de kabel buitenom vinden wij niet handig
- Bergschenhoek
392 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10