Reviews

keurig personeel ,netjes gewerkt .

keurig personeel ,netjes gewerkt
- Spijkenisse

After service is waardeloos.

Heb sinds een paar maanden zonnepanelen van Besolar waarvan er een pal op de noordkant is gelegd en er nog 2 pal zuid bij kunnen. Heb dit gevraagd te herstellen en nooit antwoord gekregen. Het kantoor Berkel zegt dat ik er zelf voor getekend heb terwijl ik er totaal geen verstand van heb. En dan hoor je niets meer druk druk druk. Had drie klanten aangebracht maar daar ben ik mee gestopt. Hoop dat dit bericht het een en ander op gaat lossen.
- Rotterdam

Goed geregeld !

Alles ging zoals verwacht
- Vlaardingen

Veel expertise. Goed advies

Tevreden
- Maasland

Tevreden

Ze zouden er tussen 11 en 13 uur komen. Dit werd 13.45 uur een belletje zou ik fijn gevonden hebben dat het wat later werd. Alles netjes geïnstalleerd helaas was de elektricien ziek naar huis gegaan en kon het 2 weken later afgemaakt worden.. Nu gaan we van de zonnepanelen genieten
- Berkel en Rodenrijs

Goed geholpen,ook toen het even niet meezat.

Prima !!
- Maasland

Geweldig bedrijf

Dit bedrijf doet wat het beloofd.
- Krimpen aan den ijssel

tot volle tevredenheid

Goede hulp en advies door de heer Dualleh Abdulrahman. En vriendelijke monteurs.
- HELLEVOETSLUIS

Prima service

Prima service. Snel en duidelijk geholpen in de winkel in Pijnacker. Afspraak voor schouw en plaatsing snel gemaakt. Binnen twee uur waren de panelen geplaatst. Klein minpuntje, twee dakpannen gesneuveld. Kan gebeuren.
- Nootdorp

Professioneel en klantgericht

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, de professionele en klantgerichte instelling van de monteurs en de plezierige ondersteuning door zowel de besolar store Zoetermeer en het hoofdkantoor.
- Zoetermeer

Zeer tevreden...

Topservice van begin tot eind!
- Hendrik Ido Ambacht

Zeer tereden

Goede uitleg en duidelijke offerte. Net en vertrouwd personeel. Goede nazorg, telefonische navraag hoe het is gegaan. Goede prijs kwaliteit verhouding. Wij zijn dus erg tevreden dat we met Besolar in zee zijn gegaan. Positief, betalen achteraf en geen aanbetaling vooraf.
- Rotterdam

Zeer tevreden!

Goede service, snel geplaatst.
- Schiedam

Zeer goed bevallen, alles was duidelijk en de installatie is perfect verlopen.

Van offerte tot installatie is alles goed verlopen. Ondanks het slechte weer op het moment van installatie hebben de heren van besolar alles netjes gedaan en ook alles netjes achter gelaten.
- Rotterdam

Goed

Van offerte tot levering goed en snel gecommuniceerd. Plaatsing zeer netjes gedaan
- Leidschendam

Super

Vriendelijke mensen Snelle reactie en service Heb jullie aanbevolen bij al mijn bekenden Ook bij eigenhuis heb ik jullie doorgegeven
- Maassluis

Goede Service. goede aflevering

Gewoon goed/
- PIJNACKER

Een meedenkend bedrijf!

Heel blij met mijn zonnepanelen! Besolar is een kundig bedrijf dat de zonnepanelen netjes op mijn dak heeft geïnstalleerd. De heren die dit kwamen doen waren zeer behendig en vlug in hun werk. Ook het contact met de planning was prettig: er werd van te voren goed meegedacht en meegekeken in wat voor mij de meest prettige oplossing was.
- Rheden

Subliem

Zeer tevreden over het plaatsen van de panelen. Ook in de winkel in Naaldwijk prettig geholpen door Carl van Adrichem. Dirk Maassluis
- Maassluis

Prima service en begeleiding

3 monteurs hebben 11 zonnepanelen in 2,5 uur gemonteerd en aangesloten. Uitleg van het systeem en werken met de app was duidelijk. Alles netjes achter gelaten: heel tevredenheid
- Rotterdam
749 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10