Reviews

Goed, duidelijk, snel en meedenkend

Ik ben goed en vakkundig geholpen. Ik geef geen 10 omdat de 1e legploeg mij vertelde dat er niet voldoende ruimte onder dakkapel aanwezig zou zijn om 3 panelen te plaatsen terwijl degene die is wezen meten aangaf dat dit wel mogelijk was. De opties waren of 3 panelen minder plaatsen of 3 panelen op het voordak plaatsen georiënteerd op het noord-westen. Tijdens het plaatsen bleek mijn dak niet helemaal veilig te zijn en konden er geen panelen worden geplaatst. Nadat dit was opgelost is er een nieuwe ploeg geweest om alles alsnog keurig te plaatsen. De 2e legploeg heeft de 3 panelen wel netjes geplaatst onder de dakkapel. Zodoende heb ik nu toch 10 i.p.v. 7 panelen georiënteerd op het zuid-oosten.
- Maasland

Heel goed

Goede informatie, prettige mensen. Ook de plaatsing van de panelen verliep zoals ik het had bedacht. Dus top!
- Delft

Prettig telefonisch contact. Wel een.paar steekjes laten vallen.

Niet zo transparant hoe een offerte in prijsonderdelen is opgebouwd.
- Maassluis

afspraken prima nagekomen /net en snel werkend personeel

voorlichting was goed alle gemaakte afspraken goed en op tijd nagekomen
- NAALDWIJK

Prima bedrijf

Monteurs konden niet met veiligheidsrek door het huis, dachten ze, maar een andere manier was er niet en na voorzichtig proberen lukte dat toch. Daarna in een mum van tijd 12 panelen en omvormer geplaatst. Ging echt gesmeerd. Jongens zijn goed op elkaar ingespeeld. Alles verliep verder heel vlot en zag er allemaal prima uit. Daarna diverse mails ontvangen voor aanmelding bij Solar edge, BTW teruggave collectief enz. Allemaal met duidelijke instructies erbij. Ik zou Be Solar aanbevelen, als je niet per se voor de allerlaagste prijs wil gaan, maar voor de goede aandacht en service.
- Schiedam

Het product is goed. Montage kan beter.

Ik zelf ben een elektro technisch installateur met veel ervaring. De mogelijkheden en kwaliteit van de installatie is zondermeer goed. Maar het instaleren, wat mijn vakgebied is, kan beter. dat laatste is jammer ze maken het daarna wel in orde, maar dan moet je wel zelf aangeven, en dat kan niet iedereen. Dus als je dit koopt, dan moet je wel enige electro technische kennis hebben. Dan heb je wel een goede installatie.
- DEN HOORN ZH

Prima leverancier

Goed werk, echt rotterdams. Leuk contact, binnendienst mag iets minder joviaal. Nog nagebeld en meer toelichting gekregen. Heel goed.
- Rotterdam

Heel zorgvuldig

Wat een goed bedrijf. Komt afspraken na, is heel zorgvuldig en denkt met je mee. Tevreden klanten hier.
- Amersfoort

Snelle levering maar zijn dingen waar ze aan moeten werken

Het is jammer dat ze niet vermelden dat de btw van de zonnepanelen eerst betaald moet worden. Je krijgt namelijk een prijs opgave zonder btw. Wordt niet verteld dat er achteraf een mail komt dat je de btw terug kan vragen waren hier al zelf aan begonnen. Zijn foto’s van de kapotte dakpannen gemaakt deze zouden wij doorgemaild krijgen na nabelen nog niet gehad De mannen die binnen/buiten aan het werk zijn weten wat ze doen en doen het snel Zou wel fijn zijn als ze vragen ofdat de schoenen uitgetrokken moeten worden als ze naar de zolder lopen ivm viezigheid onder de schoen. We twijfelen of we als er nog meer zonnepanelen komen hier nogmaals naartoe zouden gaan maar zijn wel blij dat de panelen eindelijk op het dak liggen
- Maasland

Prettig bedrijf

De zonnepanelen zijn professioneel geplaatst en liggen mooi op het dak. De service en klantvriendelijkheid waren top.
- Maassluis

Prettig contact met juiste informatie van begin tot opdracht

Een paar offertes aangevraagd, Be Solar was duidelijk van af het begin en paste offertes snel en goed aan naar aanleiding van mijn vragen en wensen. Ook na opdracht verstrekking bleef het contact goed en snel. Nu een paar weken verder en so far so good.
- Schiedam

Uitstekend

Heel goed advies gehad in de winkel. De installateurs en elektricien prima werk verricht, goed team snel gewerkt en keurig netjes alles afgeleverd.
- Berkel en Rodenrijs

Top bedrijf

Erg tevreden met de deal. Vriendelijk personeel.
- Leiden

goed en netjes geregeld

Alles klopte paste en ging snel en 3 nette monteurs
- spruijt

Duidelijke en complete communicatie en alles werkt naar behoren

Verkoop was helder en duidelijk. Het is fijn een dergelijke uitgave gewoon in de winkel met normaal contact te kunnen doen. Geregeld gewijzigd in het "legplan" .Is allemaal geen probleem. Alles ligt er nu netjes op. Wel relatief veel dakpannen gesneuveld maar die had ik gelukkig voorradig.
- Pijnacker

Duidelijke uitleg bij verkoop en overleg tijdens plaatsing.

Naast positieve ervaring ook een minpunt, dit omdat de vraag had wanneer ik de app zou ontvangen er geen telefonisch contact was. Later bleek de afdelingen op kerstreces, niks mis mee maar zet dat dan op de website of op de telefoon beantwoorder .
- Schiedam

Totaal plaatje was redelijk

Op zich gaat alles naar tevredenheid. Verkoper is echt goed. De schouwer gaf aan 13 panelen. Bij installatie bleek slechts 12 mogelijk. Redelijk vervelende inschattingsfout. Aftersales of service is slecht. Wacht al 2 weken op een telefoontje. Heb zelf een loze leiding aangelegd. Restant van circa 10 meter, van onze eigen leiding, is goetsie. We kunnen het niet in huis vinden. We weten ook niet of het is meegenomen. Maar op dit moment ontbreekt elk spoor. Ja op zich zou ik het bedrijf aanraden maar wel met die verstandhouding: Onderhandel over de prijs en ga niet direct akkoord. Wacht rustig een week. Maak duidelijke afspraken Loop alles na tijd. Zorg ervoor dat eigendommen achter blijven. Monteurs waren uiterst correct.
- Hoevelaken

Klantgerichte organisatie die in de uitvoering teveel gericht is op snelheid (en niet op kwaliteit)

Offerte traject is goed ingericht. Zou mooi zijn als ook gemeld zou worden dat de BTW eerst moet worden voldaan en later via de belastingdienst wordt teruggestort. Aanpassing van de meterkast bleek slecht afgestemd waardoor de monteur verschillende malen moest terugkomen. De medewerker die de meterkast kwam vervangen krijgt een dikke onvoldoende! Het leggen van de zonnepanelen ging erg snel. De details van de installatie lijden onder de snelheid. Met iets meer oog voor details kan hier veel worden gewonnen. BeSolar is een klantgerichte organisatie die de openstaande punten achteraf wilde oplossen. De efficiency en klanttevredenheid zullen zeker nog beter worden door aandacht te geven aan de genoemde punten. Ik heb er vertrouwen in dat BeSolar dat ook echt wil!
- Lansingerland

Uitstekend

Er wordt snel en vriendelijk gereageerd en klantgericht gehandeld.
- Maassluis

Prima behandeld en uitgevoerd.

Uitleg en uitbrengen offerte prima. Mogelijkheid tot aanpassen offerte na thuisinspectie prima geregeld. Werk vervolgens goed uitgevoerd.
- Maassluis
176 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10