Reviews

Prima

Prima volgens afspraak zonnepanelen geplaatst . Alles duidelijk en netjes gemonteerd
- Oostvoorne

doen wat ze beloven én meer

Heldere offerte, goede uitleg, goede communicatie tijdens het offerte traject. Levering op de afgesproken dag ging keurig en snel. Goede hulp bij de het papierwerk na levering en het aanmelden voor Enlighten-omgeving. Kan iedereen dit bedrijf aanraden.
- Nissewaard

Blij dat ik voor BeSolar gekozen heb

Afspraak gemaakt met Victor over het plaatsen van zonnepanelen. Nadat iemand kwam schouwen bleek dat ik een andere meterkast nodig had. Om een lang verhaal kort te maken hebben ze de meterkast vervangen Een dag daarna werden de panelen geplaatst door 2 monteurs. 7.30 uur was de afspraak en ze waren keurig op tijd Ik kan niet anders zeggen dat het topgasten waren super netjes gewerkt. VAKLUI zijn het. Als ik ergens mee zat hoefde ik maar te bellen naar de zaak in Berkel en werd het haarfijn uitgelegd. ik ben super tevreden over het resultaat alle lof voor BeSolar
- CAPELLE AAN DEN IJSSEL

Wel en niet tevreden.

Onnodige veel te late plaatsing van de panelen door een oneigenlijke reden, misschien ontstaan door het advies van de schouwer en de wifi was een probleem. Er was een leesteken in onze wifi-naam en daar heeft de omvormer problemen mee en dat had de installateur moeten weten en zeggen om het te veranderen. Ik heb de reden zelf moeten uitvinden en opgelost. Snelle reacties van de service afd. blijven deels uit. Vergoeding ( ongeveer € 100.- voor misgelopen opwekking is tot op heden nog niet op gereageerd. De Legploeg heeft prima en netjes werk geleverd maar niet op de meest veilige manier. Het 4,4KWH paneelvlak geeft 3,7KWH max. Er zou iemand komen kijken en luisteren naar het "kook" geluid dat de omvormer maakt en vertellen of dat normaal is en wat de reden kan zijn. Hoe iemand te werkt gaat wordt in hoge mate door de leiding bepaald. Een modern bedrijf met snelle adequate leiding kan door goede recommendatie nog beter vooruit. Ik wacht nog even af.
- Schiedam

Zeker aan te bevelen

In de BeSolar winkel hebben wij goede uitleg gekregen. De zonnepanelen werden zeer snel geplaatst en dezelfde dag was er al een leuke energieopbrengst wat duidelijk uit te lezen is uit de bijbehorende app.
- Maassluis

Alles perfect geregeld

Komen op de afgesproken tijd, werken netjes en alles opgeruimd.
- Berkel en Rodenrijs

Zeer goede service!

Panelen werden snel en vakkundig geïnstalleerd. Verder werd er altijd duidelijk gecommuniceerd vanuit het kantoor en men was altijd goed bereikbaar voor vragen en advies. Ik zou BeSolar zeker aanraden!
- Berkel en Rodenrijs

Snel, goede kwaliteit, kleine verbeterpuntjes

4.5 sterren BeSolar is duidelijk een professionele onderneming en ze weten wat ze doen. Je hebt heel snel een offerte binnen, alles in te zien op een online portal en updates komen binnen terwijl je met ze aan de telefoon zit. Wat niet helemaal duidelijk is altijd is de prijsopbouw. Er zijn bv kortingen voor samen met de buren installeren (100,-) en een bordje in je tuin (350,-?), de bedragen hiervan werden door elkaar gehaald en stonden uiteindelijk verkeerd op eindafrekening (eindbedrag klopte wel zoals afgesproken). De oplevering van het systeem is afdoende maar kan beter. Meer instructie bij de geinstalleerde schakelaars en groepen is nodig. Ik ben zelf technisch onderlegd en kom er wel uit maar dit zal niet voor iedereen het geval zijn. Opleverrapport is op aanvraag beschikbaar maar wordt niet automatisch doorgestuurd. Het installatieteam is wel zeer professioneel, werken echt ontzettend hard (hun koffie wordt steeds koud) en zijn vriendelijk. Niets dan lof. Eindresultaat is een kwalitatief zeer hoogstaande installatie met keurige afwerking. Als ze de puntjes op de i zetten tijdens offerte en oplever process is dit zeker 5 sterren.
- Pijnacker

Top

Alle uitgevoerde werkzaamheden van het vernieuwen van de groepenkast t/m het bevestigen van de panelen geplaatst zoals afgesproken. En na alle werkzaamheden is alles schoon opgeleverd voor vertrek!
- Barendrecht

Zonnepanelen leveren gelijk na snelle installatie.

Na bespreken van de offerte kwam eerst de installateur langs of het technisch mogelijk was. Na vier weken zaten de zonnepanelen op het dak. De installatie van 13 panelen waren in twee uurtjes gedaan en leverde gelijk stroom op!
- HELLEVOETSLUIS

Een goede en snelle levering.

Netjes gewerkt, alles opgeruimd en de boel gestofzuigd.
- Pijnacker

Snel en netjes geïnstalleerd echt een aanrader.

Onze ervaring is van A tot Z zeer positief. BeSolar store helemaal super, je kan in de winkel zien en ervaren wat men voor producten verkoopt en installeert. Het personeel is vriendelijk, behulpzaam en neemt echt de tijd voor je. Het hebben van een winkel/showroom vinden wij echt een meerwaarde. We hebben P.V. systeem (zonnepanelen) driekwart jaar geleden gekocht en anderhalve week geleden was het zover. De installatie ging snel en is netjes gedaan en het systeem draait als een zonnetje. Er waren wel wat kleine probleempjes maar deze worden t.z.t. netjes opgelost. Monteurs en de service/aftersales afdeling zijn helemaal "TOP!!" zij werken netjes en oplossingsgericht. Wij zien het dan ook met vertrouwen te gemoed als de onderdelen die nog moeten worden vervangen binnen zijn deze vakkundig worden vervangen. Mocht onze ervaring niet overtuigen bezoek dan één van de BeSolar stores als je opzoek bent naar zonnepanelen, het heeft ons wel overtuigd.
- Rhoon

We werden goed geholpen en al onze vragen zijn beantwoord

Alles staat netjes op papier en duidelijk uitgelegd
- Naaldwijk

Prima bedrijf

BeSolar levert wat beloofd is voor een goede prijs.
- Vlaardingen

Nette service

Nette service. Goede procedures, eerst opnemen van het werk daarna het werk pas uitvoeren.
- Maassluis

snelle en profisonele plaatsing

de mensen die de plaatsing hebben uitgevoerd waren vakkundig en snel , en denken met de klant me
- Schiedam

Zonnepanelen installatie was top, nu de airco nog

We hebben zonnepanelen en een airco besteld. De installatie van de panelen is (incl. de panelen voor de buren) in een halve dag/ochtend professioneel uitgevoerd door (3) ervaren medewerkers. Graag hadden we ook de airco op dezelfde dag geïnstalleerd gekregen, helaas is daar iets misgegaan in de communicatie. Dit is echter zorgvuldig opgelost: Er is snel een nieuwe datum geprikt en een deel van de kosten is komen vervallen. De service is top!
- Pijnacker

Niet tevreden

Ik heb paar keer gebeld kreeg geen reactie. Ons meter kast was niet in goede orde vervangen en kreeg geen goede uitleg over de app
- Wateringen

Snelle levering en uitstekende communicatie

In April Zonnepanelen laten plaatsen door BeSolar. Alles was netjes ingepland, geïnstalleerd en goed uitgelegd. Wij zijn heel blij met het systeem en de service van BeSolar.
- Schiedam

De zonnepanelen zaten er zo op en alles werkte als een zonnetje

Ervaring is goed alleen ze hadden wel een broertje dood aan opruimen na het gat boren in de muur moesten we de zooi even opruimen maar ze doen het uitstekend
- Schiedam
269 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10