Reviews

Keurig en netjes gereld

Van de winkel tot het montage team goed geregeld. Als je zonnepanelen wilt raad ik Besolar aan.
- Berkel en rodenrijs

10

Goed.
- Spijkenisse

Vakmanschap, duidelijke afspraken, goed geadviseerd

Prijs was concurrerend met de "internetaanbieders" Dan is het fijn winkelen in een stenen winkel! De schouw was binnen twee weken, duidelijk advies en goede afspraken. Binnen 2 a 3 weken zou de installatie geplaatst worden, dat lukte makkelijk ( 9 dagen). 3 vakmannen, supersnel geplaatst met 2 (kn)apen op het dak en een vakman Bob (elektricien) binnen. Complimenten voor de afwerking en de schone oplevering!
- Schiedam

Uitstekend

Goede voorlichting en snelle service en levering.
- Dordrecht

Keurig en snel volgens afgespraak geinstalleerd

Dit is de tweede keer dat ik zonnepanelen aanschaf bij BeSolar en beide keren ben ik keurig geholpen, goed geinformeerd en de installatie verliep snel en professioneel. Ik ben zeer tevreden over de service en installatie van BeSolar en zou ze zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
- Schiedam

Een goed en met een prima gesprek met het bedrijf ben ik overgegaan om6 panelen o mijn dak telaten

Het hele traject van afspraak tot begin en einde is geheel zonder ook maar een verkeerd woord afgesloten. Prima personeel eneen goede achterwacht.
- BERGSCHENHOEK

Op het dak goed, bij meterkast minder.

Op het dak ziet alles er oké uit. Maar bij de meterkast in eerste instantie niet heel goed, maar is later grotendeels hersteld.
- Schiedam

Goed , netjes en snel geregeld

Na een goede offerte bleek bij de schouw dat dit niet helemaal paste , uiteindelijk met een kleine bijdrage de offerte aangepast om hetzelfde vermogen te krijgen . Ik kon ook kiezen voor 1 paneel minder en goedkoper uit te zijn maar mijn keuze was om het vermogen te behouden . Alles netjes gemonteerd en afgehandeld. 1 klein minpuntje was dat hij niet even om de stofzuiger vroeg om daar waar geboord was dit op te zuigen.
- Berkel en Rodenrijs

Vreselijke monteur

Eerste keer verkeerd geplaatst, waren monteurs die behoorlijk liepen te gooien op het dak ,wat zei waarschijnlijk normaal vonden ,2e keer alles goed neergelegd weer het zelfde met de monteur van de eerste keer gooien met ? Of ik dit bedrijf aanbeveelt Nee zoals mijn man in de winkel netjes is geholpen ,zijn sommige monteur in mijn ogen vreselijk .
- Schiedam

Vlot en soepel geregeld

Duidelijke communicatie vanaf het begin, meedenken met aanvullende wensen, vlot verloop van het proces van aanvraag tot plaatsing, kundige en beleefde medewerkers bij de plaatsing.
- Rotterdam

Perfect van contact tot afgeronde opdracht

Prima communicatie, heldere voorlichting, niet alleen online inschatten maar ook op locatie en zeer vlot geplaatst en geïnstalleerd.
- Schiedam

top

top
- schiedam

Vakmanschap

De aanleg van zonnepanelen was voorafgegaan door een vervanging van de meterkast. Beide partijen hebben heel goed werk afgeleverd met minimale overlast. Alles ging in goed overleg en met het oog op kwaliteit. Ook het offerteproces verliep prettig ondanks veel vertraging aan mijn kant. Ik ben hier zeer over te spreken en kan Besolar van harte aanbevelen.
- Schiedam

PERFECT

Komt de afspraken na, komen eerst kijken voor de schouw, wat heel belangrijk is. De zonnepanelen liggen er netjes op, goede afwerking. Een aanrader!!!
- zuidland

Uistekend, snel, betrouwbaar, coform afspraak, goede breikbaarheid en service!

Prima planning, goed verhaal en uitleg, geeft de klant het juiste gevoel.
- Spijkenisse

Weten wat ze doen en denken mee.

Zeer net en aardig personeel maar vooral kundig
- Hellevoetsluis

Zeer tevreden

Goed op de hoogte gehouden qua planning, duidelijke uitleg, zeer ervaren monteurs, zeer vriendelijk en behulpzaam.
- Schiedam

Top

vakkundige mensen zowel bij de verkoop als bij het plaatsen Heel erg blij mee
- Spijkenisse

Netjes en snel

Snelle levering van de panelen , Klantvriendelijk professionele informatie Aanrader
- SCHIEDAM

Veel miscommunicatie in de organisatie.

- de schouw ter plaatse niet goed ingemeten. Nu 8 panelen ipv 9. - geen dakdekker op dag van montage ,ondanks afspraak van de schouw. Monteurs gaven tegenstrijdige antwoorden mbt wel of geen dakdekker. Gevolg waterlekkage door het schuurdak op zaterdag en geen(!) storingsnummer. Zelf een dakdekker moeten bellen. Uiteindelijk na een noodkreet is de montage en installatie goed afgehandeld en excuses aanvaard. Wellicht een leerpunt voor toekomstige projecten. Wel vriendelijk personeel.
- Gouda
128 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10