BeSolar Store Berkel en Rodenrijs

Herenstraat 26 2651 CB Berkel en Rodenrijs
010 6005020
berkel@besolarstore.com
BeSolar Store Berkel en Rodenrijs

Zonnepanelen Berkel en Rodenrijs

Steeds meer huishoudens in Berkel en Rodenrijs stappen over op zonnepanelen. Ben je op zoek naar een duurzame manier om je energiekosten te verlagen en bij te dragen aan een schonere toekomst? BeSolar is dé expert in zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs. Wil jij informatie over verduurzaming? Onze experts staan klaar om je te voorzien van vrijblijvend advies over het verduurzamen van je woning.

De zonne-installaties van BeSolar hebben al bewezen flinke energiebesparingen te realiseren voor inwoners in en rond Berkel en Rodenrijs. Ben jij ook nieuwsgierig naar je besparingspotentieel? Loop langs in onze winkel op de Herenstraat 26 in Berkel en Rodenrijs of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Samen werken we aan een duurzamer Berkel en Rodenrijs!

De voordelen van zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs

  • Energie opwekken op een milieuvriendelijke wijze: zonnepanelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten in energie, zonder schadelijke uitstoot. Door te kiezen voor zonne-energie verklein je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan het verminderen van luchtvervuiling en klimaatverandering. Bovendien bespaar je direct op je energierekening zodra de installatie voltooid is!
  • Jaarlijkse besparingen op je energiekosten: Steeds meer huishoudens in Berkel en Rodenrijs kiezen voor zonnepanelen, en dat is begrijpelijk, want gemiddeld bespaar je wel €1400,- per jaar!
  • Verhoging van de woningwaarde: In een tijd waar duurzaamheid en hernieuwbare energie centraal staan, voegen zonnepanelen waarde toe aan je huis. Potentiële kopers worden aangetrokken tot woningen met groene en energiezuinige voorzieningen. Met zonnepanelen kan de waarde van je woning gemiddeld met €5000 toenemen.

Installatie van zonnepanelen in Berkel en Rodenrijs

Voordat we beginnen met de installatie, voeren we eerst een grondige check uit op jouw adres in Berkel en Rodenrijs. Één van onze collega’s komt langs je woning om de situatie te beoordelen.

We controleren of je dak geschikt is voor zonnepanelen en of er eventuele obstakels zijn die de prestaties kunnen beïnvloeden, zoals schaduw van naburige gebouwen of bomen. Op basis van deze controle kunnen we eventuele aanpassingen of aanbevelingen doen voordat we daadwerkelijk beginnen met de installatie.

Na de locatiecheck komen onze installateurs op de afgesproken dag naar je woning in Berkel en Rodenrijs. Ze plaatsen de zonnepanelen volgens de specificaties uit de offerte, stevig en veilig. De bekabeling wordt professioneel aangesloten en onze monteurs werken volgens de nieuwste veiligheidsnormen. We zijn trots op onze installQ-certificering.

Na de installatie wordt het systeem geconfigureerd zodat je de opbrengst van de zonnepanelen kunt monitoren via een handige app. Je hebt real-time toegang tot gegevens zoals de geproduceerde energie, bespaarde CO2-uitstoot en financiële besparingen.

BeSolar Store Berkel en Rodenrijs

Herenstraat 26
Berkel en Rodenrijs
Maandag
10:00 – 17:00
Dinsdag
10:00 – 17:00
Woensdag
10:00 – 17:00
Donderdag
10:00 – 17:00
Vrijdag
10:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten