BeSolar Store Den Haag

De Savornin Lohmanplein 10 2566 AB Den Haag
010 6005100
denhaag@besolarstore.com
BeSolar Store Den Haag

Zonnepanelen in Den Haag

Zonnepanelen in Den Haag zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar ook financieel verstandig. De stijgende energiekosten maken zonne-energie een slimme investering. BeSolar begrijpt dat elke situatie uniek is. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw energiebehoeften en budget. Met bijna 600 tevreden huishoudens in Den Haag die al profiteren van onze zonne-energie oplossingen, zijn wij jouw betrouwbare partner in Den Haag en omstreken voor een zonnige toekomst.

Met gemiddeld meer dan 1600 zonuren per jaar in Den Haag is deze stad een ideale locatie om zonnepanelen te benutten en uw eigen energie op te wekken. Veel huishoudens in Den Haag profiteren al van deze zonuren en besparen al op hun energierekening. Ook jij kunt besparen met zonnepanelen. Wil je weten hoeveel je precies kunt besparen? Maak een afspraak in onze winkel in Den Haag op De Savornin Lohmanplein 10 in Den Haag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Laten we Den Haag samen nog duurzamer maken!

De voordelen van BeSolar zonnepanelen in Den Haag

  • Wek je eigen duurzame energie op: Met zonnepanelen van BeSolar draag je bij aan een schonere planeet. Je wekt je eigen groene energie op, vermindert de CO2-uitstoot in Den Haag en helpt de impact van klimaatverandering te verminderen. Zonnepanelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten in energie, zonder de uitstoot van schadelijke stoffen.
  • Bespaar direct op je energiekosten: Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor je energierekening aanzienlijk daalt. Je bespaart geld vanaf dag één. Gemiddeld besparen klanten van BeSolar €1400,- per jaar.
  • Stijging waarde woning: Zonnepanelen dragen bij aan de waarde van je woning. Potentiële kopers worden steeds meer aangetrokken tot huizen met groene en energiezuinige voorzieningen. Je huis wordt gemiddeld €5000,- meer waard.

Waarom BeSolar voor uw zonnepanelen in Den Haag?

We zijn een team van gepassioneerde experts die geloven in een groenere toekomst. De keuze voor het verduurzamen van je woning in Den Haag is een grote investering waar je meerdere jaren van blijft genieten. Elke situatie is anders, daarom is het prettig om persoonlijk advies te ontvangen van een deskundige. De installatie vindt plaats na een locatiecheck. Een van onze collega's bezoekt jouw woning om de situatie en het dakoppervlak te beoordelen.

Er wordt gecontroleerd of het dak geschikt is voor de installatie van zonnepanelen in Den Haag of omgeving en of er eventuele obstakels zijn. Op basis van deze controle kunnen eventuele aanpassingen of aanbevelingen worden gedaan voordat de daadwerkelijke installatie begint.

BeSolar biedt standaard 12 jaar installatiegarantie.

Om de kwaliteit van onze installaties te garanderen worden de zonnepanelen installaties niet uitbesteed. Wij werken met een vaste en eigen ploeg die bestaat uit professionele en vakkundige installateurs.

Plaatsen in de buurt van Den Haag

De winkel in Den Haag uit goed te bereiken vanuit de volgende steden; Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Leidschendam.

BeSolar Store Den Haag

De Savornin Lohmanplein 10A
Den Haag
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten