BeSolar Store Haarlem

Grote Houtstraat 2011 SL Haarlem
023 212 6517
haarlem@besolarstore.com
BeSolar Store Haarlem

Zonnepanelen in Haarlem

Wist je dat Nederland een wereldleider is op het gebied van zonne-energie? Als jij ook overweegt om zonnepanelen te nemen, ben je niet de enige. Maar waarschijnlijk zit je vol met vragen. Hoelang duurt het voordat je je investering terugverdient? En hoeveel zonnepanelen heb je eigenlijk nodig? Natuurlijk wil je ook de beste zonnepanelen-installateur in de regio van Haarlem vinden. Bij BeSolar staan we klaar om al je vragen te beantwoorden in onze winkel op de Grote Houtstraat 157 in het centrum van Haarlem.

Het feit dat 1 op de 4 huishoudens al zonne-energie gebruikt, toont aan hoe aantrekkelijk het is om je eigen energieleverancier te worden. Met zonnepanelen op je dak heb je alleen de zon nodig om gratis groene stroom te produceren. Maar we begrijpen ook dat de overstap naar zonnepanelen een aanzienlijke investering kan zijn, en je hebt ongetwijfeld veel vragen. Het belangrijkste is dat je die vragen niet onbeantwoord laat, maar ze stelt aan een expert. Bij BeSolar kun je gewoon binnenlopen voor deskundig advies, ook in Haarlem. Je kunt ook een vrijblijvend adviesgesprek van tevoren inplannen. Dit is eenvoudig via de website te regelen.

Vraag je je af hoelang het duurt voordat zonnepanelen zichzelf terugverdienen?

Volgens de Consumentenbond verdien je je investering in zonnepanelen in ongeveer 5 jaar terug. Berekeningen van Natuur & Milieu gaan zelfs uit van honderden euro's besparing per jaar op je energierekening.

Geeft de gemeente Haarlem zelf ook subsidies op zonnepanelen?

Een lange tijd kon je voor subsidies op je zonnepanelen terecht bij de Rijksoverheid, maar dat is nu niet meer het geval. Er zijn wel veel gemeenten in Nederland waar je terecht kunt voor subsidie op zonnepanelen. Of de gemeente Haarlem ook tot de subsidie-verstrekkende gemeenten behoort, kunnen onze BeSolar-adviseurs met plezier voor je onderzoeken in een van onze BeSolar-vestigingen. Het is interessant om te weten dat met ingang van 1 januari 2023 geen btw meer wordt berekend op zonnepanelen, wat neerkomt op een besparing van 21%. Bovendien zijn er diverse financiële regelingen, zoals de Duurzaamheidslening en Energiebespaarlening, die de aanschaf van zonnepanelen toegankelijk maken voor een breed publiek.

BeSolar als totaalontzorger op het gebied van verduurzaming

Wij streven ernaar om de mensen in Nederland zo goed mogelijk te helpen bij het verduurzamen van hun woningen. Zonnepanelen zijn hier een belangrijke factor in, maar hier eindigt het niet. Wij van BeSolar houden continu de markt in de gaten en zijn bewust van de technologische ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Mede door deze reden zijn wij ook gespecialiseerd in het verder verduurzamen van woningen.

Zonnepanelen zijn een mooie eerste stap bij de verduurzaming van je woning. Om verder je woning te verduurzamen en meer te besparen op je energie- en gasrekening zijn er meer oplossingen. Naast zonnepanelen bieden wij ook (hybride) warmtepompen, lucht/lucht warmtepompen (airco’s), elektrische laadpalen, infraroodpanelen, thuisbatterijen en warmtepompboilers aan. Op deze manier proberen wij huishoudens in Nederland op een breed vlak te adviseren.

Zijn er naast subsidies voor zonnepanelen ook financiële ondersteuningsmogelijkheden beschikbaar voor andere verduurzamingsproducten in mijn huis?

Naast zonnepanelen zijn er aantrekkelijke subsidies beschikbaar voor diverse andere duurzame oplossingen, zoals warmtepompen, lucht/lucht warmtepompen en boilers. Alle informatie over deze verschillende subsidiemogelijkheden is te vinden op onze website. Onze deskundige BeSolar-adviseurs in de winkel staan graag voor je klaar om je te assisteren bij het verkennen en aanvragen van deze subsidies.

BeSolar: het aanspreekpunt als het gaat om duurzaamheid

Onze adviseurs helpen je graag bij het verduurzamen van je woning. We nemen je bij de hand om alle mogelijke duurzaamheidsoplossingen te bespreken. Neem gerust een kijkje in onze winkel op de Grote Houtstraat 157 in Haarlem of plan een gratis adviesgesprek in via de website.

BeSolar Store Haarlem

Grote Houtstraat 157
Haarlem
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten