Chat with us, powered by LiveChat

BeSolar Store Krimpen aan den IJssel

De Korf 26 2924 AH Krimpen aan den IJssel
010 600 5120
krimpen@besolarstore.com
BeSolar Store Krimpen aan den IJssel

Zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel, in het nieuwe winkelcentrum de Korf, staan onze experts voor je klaar om je te voorzien van vrijblijvend advies over verduurzaming. Steeds meer inwoners van Krimpen aan den IJssel nemen de stap om hun huis te verduurzamen. Ben jij ook op zoek naar een manier om flink te besparen op je energierekening? BeSolar is dé specialist in zonnepanelen en verduurzaming en adviseert je graag over wat de beste oplossing is voor jouw situatie.

Het opwekken van je eigen duurzame energie is niet alleen goed voor het milieu, je bespaart ook nog eens op je energierekening. Gemiddeld besparen klanten van BeSolar €1400,- per jaar. Ben je benieuwd wat jij kan besparen? Loop langs in onze winkel in Krimpen aan den IJssel op de Korf 26 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Onze experts zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Waarom zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel?

  • Bespaar jaarlijks op je energiekosten: Direct na installatie bespaar je al op je energierekening. Gemiddeld besparen klanten van BeSolar €1400 per jaar.
  • Maak gebruik van je zelf opgewekte duurzame energie: Zonnepanelen genereren elektriciteit door zonlicht om te zetten in energie, zonder de uitstoot van schadelijke stoffen. Met zonnepanelen draag je direct bij aan de vermindering van schadelijke CO2-uitstoot. Hiermee ondersteun je actief de inspanningen van Krimpen aan den IJssel op het gebied van energietransitie en klimaatbehoud.
  • Directe stijging van je woningwaarde: Verhoog de waarde van je huis in Krimpen aan den IJssel of omgeving met milieuvriendelijke upgrades. Potentiële kopers zijn steeds meer geïnteresseerd in woningen met duurzame voorzieningen zoals zonnepanelen.

Installatie van je zonnepanelen in Krimpen aan den IJssel

Voordat de zonnepanelen installatie van start gaat op jouw adres in Krimpen aan den IJssel of omgeving, voeren wij een grondige extra controle uit. Onze deskundige collega's bezoeken persoonlijk jouw woning om de situatie nauwkeurig te beoordelen.

Deze evaluatie heeft als doel om te bepalen of jouw dak optimaal geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen en of er eventuele externe factoren zijn die de prestaties van het systeem kunnen beïnvloeden. Hierbij kun je denken aan schaduw van naburige gebouwen of bomen. Op basis van deze grondige analyse kunnen we indien nodig aanpassingen adviseren voordat de eigenlijke installatie van start gaat.

Zodra de locatiecheck is voltooid, arriveren onze ervaren installateurs op de afgesproken datum bij jouw woning in Krimpen aan den IJssel. Zij zorgen voor een nauwgezette installatie van de zonnepanelen, conform de specificaties die zijn opgenomen in de eerder verstrekte offerte. Onze experts bevestigen de panelen stevig en veilig, en sluiten de bekabeling vakkundig aan. Uiteraard werken onze monteurs volgens de meest recente veiligheidsrichtlijnen en beschikken wij over een gecertificeerde installQ-erkenning.

Na voltooiing van de installatie, wordt het systeem geconfigureerd om de opbrengst van de zonnepanelen real-time te monitoren. Via een gebruiksvriendelijke app kun jij direct toegang krijgen tot essentiële gegevens, zoals de hoeveelheid opgewekte energie, de verminderde CO2-uitstoot en jouw financiële besparingen.

Plaatsen in de buurt van Krimpen aan den IJssel

De winkel in Krimpen aan den IJssel is het best te bereiken vanuit Nieuwerkerk aan den IJssel, Rotterdam, Woerden, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel en Gouda.

BeSolar Store Krimpen aan den IJssel

De Korf 26
Krimpen aan den IJssel
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Loading...