BeSolar Store Oud-Beijerland

Wilhelminaplein 1A 3262 SW Oud-Beijerland
010 600 5130
oud-beijerland@besolarstore.com
BeSolar Store Oud-Beijerland

Zonnepanelen in Oud-Beijerland: laat je adviseren door BeSolar

Wist je dat al ruim 2 miljoen Nederlandse huishoudens de overstap maakten naar zonnepanelen. Zonnestroom is namelijk duurzaam en laat je energierekening enorm zakken. Overweeg je ook zonnepanelen, dan heb je waarschijnlijk tal van vragen. Want wat leveren zonnepanelen precies op? En wat is de terugverdientijd? BeSolar weet het antwoord. Kom dus snel langs bij een van de BeSolar-winkels in de buurt van Oud-Beijerland voor een zonnepanelen-advies op maat.

De energieprijzen schommelen wat af. Dan is het fijn om niet afhankelijk te zijn van energieleverancier. Door te kiezen voor zonnepanelen, wek je zelf je stroom op. Wel zo voordelig en duurzaam bovendien. Hoewel de overstap naar zonnepanelen veel voordelen kent, roept het ook vragen op. In een vrijblijvend adviesgesprek in een van de BeSolar Stores in de buurt van Oud-Beijerland kun je ze stellen. Haar ervaren experts informeren je graag over de voordelen van zonnestroom.

Je zonnepanelen terugverdienen. Hoe snel gaat dat?

Volgens de Consumentenbond heb je je investering in zonnepanelen al in paar jaar terugverdiend. Op haar website staat een rekenvoorbeeld waarin het spreekt over een termijn van 4 jaar en 2 maanden. Heel snel dus. Afhankelijk van de situatie kan het ietsje langer duren, maar houd ongeveer 5 jaar aan als terugverdientijd.

Hoeveel stroom wek je op met zonnepanelen?

Slechts één zonnepaneel op je dak wekt op jaarbasis al 315 kWh op. Dat is al voldoende voor 1,5 uur stofzuigen per dan of het draaien van één was. Hoe meer zonnepanelen je hebt, hoe meer stroom je opwekt. Het komt vaak genoeg voor dat huishoudens meer zonnestroom opwekken dan ze zelf gebruiken. Geen probleem, een overschot lever je makkelijk aan het stroomnet. De salderingsregeling garandeert je dan van een nette prijs.

Aan hoeveel zonnepanelen heb ik als gemiddeld huishouden voldoende

Met 10 tot 12 zonnepanelen op het dak kom je waarschijnlijk al uit. Die wekken samen zoveel stroom op dat je al je elektrische apparatuur in huis van je eigen elektriciteit voorziet. Weet wel dat er tot 8 zonnepanelen extra nodig zijn als je ook je elektrische auto regelmatig thuis wilt opladen.

Geeft de gemeente Oud-Beijerland subsidie op zonnepanelen?

De landelijke subsidie op de aankoop van zonnepanelen is niet meer van kracht. Gelukkig kun je bij diverse gemeenten nog wel terecht voor subsidie op zonnepanelen. Tijdens een adviesgesprek met BeSolar kun je navragen of de gemeente Oud-Beijerland ook subsidie op zonnepanelen verstrekt. Een voordeeltje pik je alvast mee: per 1 januari 2023 geldt er geen btw op zonnepanelen meer. Goed om te weten: de Duurzaamheidslening en Energiebespaarlening helpen je bij je investering in zonnepanelen.

Tips bij de aanschaf van zonnepanelen

Online heb je zo een installateur van zonnepanelen gevonden. De vraag is echter of je ook altijd te maken hebt met een deskundige installateur. Met deze tips vergroot je de kans op het vinden van een vakman:

  • Laat je bij je keuze helpen door (online) referenties. Veel goede recensies verraden dat je waarschijnlijk op het juiste spoor zit.
  • Een scherpe prijs of vlotte installatie zijn heel verleidelijk. Maar levert die goedkope installateur ook kwaliteit?
  • Vraag bij verschillende aanbieders om offertes en vergelijk ze met elkaar.
  • Plan een vrijblijvend adviesgesprek in: het is een uitstekende manier om je belangrijkste vragen te stellen.

Vraag tijdens een adviesgesprek met een zonnepanelen-installateur zeker dit:

  • Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?
  • Welk type zonnepanelen is perfect voor mijn situatie?
  • Welke zonnepanelen-omvormer past bij mijn situatie?
  • Welke aanpassingen zijn nodig in de stoppenkast?

Voor nog meer goede vragen kun je terecht bij de checklist offertes zonnepanelen die je op de website van Milieu Centraal vindt.

Plaatsen in buurt van Oud-Beijerland

De winkel in Oud-Beijerland is goed te bereiken vanuit heel de Hoeksche Waard.

Altijd een advies op maat

Ben je benieuwd of zonnepanelen ook dé oplossing zijn voor jouw situatie? Kom dan eens langsin een van de BeSolar-stores in de buurt van Oud-Beijerland. Een afspraak voor een adviesgesprek maak je snel online.

BeSolar: dé zonnepanelen-expert

In de BeSolar Stores staan deskundige adviseurs voor je klaar die graag al je vragen rondom de installatie van zonnepanelen beantwoorden. Ze zijn bovendien deskundig op het gebied van warmtepompen en warmtepompboilers. Ook voor advies over infraroodpanelen, thuisbatterijen, airco’s en laadpalen ben je op de juiste plek.

BeSolar Store Oud-Beijerland

Wilhelminaplein 1A
Oud-Beijerland
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten