BeSolar Store Spijkenisse

Stadhuispassage 1 3201 ES Spijkenisse
010 600 5140
spijkenisse@besolarstore.com
BeSolar Store Spijkenisse

Zonnepanelen in Spijkenisse

Veel inwoners in Spijkenisse stappen over op duurzame energie. Niet gek, aangezien je gemiddeld €1400,- bespaard op je energierekening. Ben je op zoek naar een duurzame manier om je energierekening te verlagen en bij te dragen aan een schonere wereld? BeSolar is dé specialist in zonnepanelen in Spijkenisse. In onze winkel op de Stadhuispassage 1 in Spijkenisse staan onze experts klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Elke situatie is verschillend, daarom is het prettig om persoonlijk advies te ontvangen van een deskundige.

Ontdek voordelen van zonnepanelen in Spijkenisse

  • Korte terugverdientijd: In een gemiddelde periode van 6 jaar kun je de kosten van zonnepanelen al volledig terugverdienen. Met een levensduur van 25 tot 30 jaar, zijn zonnepanelen een duurzame investering op de lange termijn.
  • Directe verlaging van energiekosten: Zodra je zonnepanelen geïnstalleerd zijn, zul je meteen een daling van je energierekening opmerken. Gemiddeld kun je jaarlijks zo'n €1400 besparen.
  • Milieuvriendelijke keuze: Door je eigen energie op te wekken via zonnepanelen, lever je direct een bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot. Dit ondersteunt de ecologische doelstellingen van Spijkenisse en draagt actief bij aan een duurzame toekomst van energie.
  • Verhoging van je woningwaarde: Na de installatie van zonnepanelen stijgt de waarde van je huis gemiddeld met ongeveer €5000,-. Deze waardestijging benadrukt de aantrekkelijke investeringswaarde van zonnepanelen voor je woning.

Installatie van zonnepanelen in Spijkenisse

Om de kwaliteit van onze installaties te garanderen wordt het installeren niet uitbesteed. Wij werken met een vaste en eigen ploeg die bestaat uit professionele en vakkundige installateurs.

Bij BeSolar begrijpen we het belang van een vlekkeloze zonnepanelen installatie. Voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige locatiecheck uit op jouw adres in Spijkenisse of omgeving. Onze toegewijde professional zal je woning bezoeken om de situatie en het dakoppervlak te beoordelen.

Na afronding van de locatiecheck komen onze installateurs op de geplande dag naar je woning in Spijkenisse. Zij plaatsen de zonnepanelen volgens de specificaties in de offerte. De panelen worden op een veilige en stabiele manier bevestigd. Onze ervaren monteurs werken altijd in lijn met de laatste veiligheidsnormen en zijn InstallQ gecertifieerd.

Na installatie wordt het systeem geconfigureerd om de opbrengst van je zonnepanelen te monitoren. Via een handige app kun je real-time gegevens bekijken, zoals de opgewekte energiehoeveelheid, de verminderde CO2-uitstoot en de financiële besparingen. Bij BeSolar willen we dat jouw reis naar duurzame energie soepel verloopt, van begin tot eind.

Plaatsen in de buurt van Spijkenisse

Brielle en Hoogvliet zijn het meest gunstig gelegen ten opzicht van de winkel in Spijkenisse.

BeSolar Store Spijkenisse

Stadhuispassage 1
Spijkenisse
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten