Duurzaam besparen in 5 stappen

Stap 1
Store icon

Advies en offerte op maat

De offerte wordt op maat gemaakt op basis van een persoonlijk gesprek waarin je specifieke behoeften en wensen worden besproken. Tijdens dit gesprek bekijken we de locatie waar de installatie zal plaatsvinden, je energiebehoeften en beantwoorden we eventuele vragen.

Op basis van deze informatie wordt een gedetailleerd plan opgesteld van de mogelijkheden van verduurzaming, inclusief de geschatte kosten en de terugverdientijd, het aantal en de ligging van de zonnepanelen, en andere relevante details.

Advies en offerte op maat
Stap 2
Sun icon

Locatiecheck

Voordat de installatie van start gaat wordt er op jouw adres een extra check uitgevoerd. Een van onze collega's bezoekt jouw woning om de situatie en het dakoppervlak te beoordelen.

Er wordt gecontroleerd of het dak geschikt is voor de installatie van zonnepanelen en of er eventuele obstakels zijn die de prestaties van het systeem kunnen beïnvloeden, zoals schaduw van nabijgelegen gebouwen of bomen. Ook wordt gekeken waar de buitenunits van de airco's of warmtepomp geplaatst kan worden. Op basis van deze controle kunnen eventuele aanpassingen of aanbevelingen worden gedaan voordat de daadwerkelijke installatie begint.

Locatiecheck
Stap 3
Solar icon

Installatie en monitoring

Na het voltooien van de locatiecheck installeren we de zonnepanelen volgens de specificaties uit de offerte. De panelen worden stevig en veilig bevestigd en de bekabeling wordt aangesloten. Uiteraard werken onze monteurs volgens de laatste veiligheidsnormen.

Na de installatie wordt het systeem geconfigureerd om de opbrengst van de zonnepanelen te monitoren. Via de app kan je de gegevens real-time bekijken, zoals de hoeveelheid geproduceerde energie, de bespaarde CO2-uitstoot en de financiële besparingen.

Installatie en monitoring
Stap 4
Appointment icon

Betaling

Na de installatie sturen we je de factuur conform de overeengekomen prijs. Maar niet voordat de zonnepanelen daadwerkelijk stroom opwekken. Je betaalt dus niets vooraf maar pas als de zonnepanelen stroom opwekken.

Betaling
Stap 5
Conversation icon

Aanmelden garantie

Na installatie moet je je zonnepanelen aanmelden op energieleveren.nl. Dat is wettelijk verplicht en zorgt ervoor dat je teruglevering (saldering) op de juiste manier wordt geregeld.

Ook kan je het garantiecertificaat opvragen bij Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE).

Aanmelden garantie

Bezoek een van onze BeSolar Stores bij jou in de buurt

13 winkels in Zuid Holland
Reviews