BeSolar en Alphense Boys slaan de handen ineen

BeSolar en Alphense Boys gaan een partnership aan om de voetbalvereniging uit Alphen aan den Rijn te verduurzamen.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat BeSolar een partnership is aangegaan met Alphense Boys, een voetbalvereniging die diepgeworteld is in de gemeenschap van Alphen aan den Rijn. Als toegewijd voorstander van duurzaamheid zet BeSolar zich in om Alphense Boys te ondersteunen en te begeleiden bij het verduurzamen van hun faciliteiten en activiteiten.

Image

BeSolar als lokale partner

Als lokale partner begrijpen we de impact die sportverenigingen kunnen hebben op de gemeenschap en het milieu. Door samen te werken met Alphense Boys streven we ernaar om concrete stappen te zetten naar een groenere toekomst. Dit omvat het verkennen van mogelijkheden voor zonne-energie, energiebesparende maatregelen en het verminderen van de ecologische voetafdruk van de vereniging.

Het partnerschap tussen BeSolar en Alphense Boys benadrukt onze gedeelde toewijding aan duurzaamheid en onze inzet om positieve veranderingen teweeg te brengen in onze lokale gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen te werken met Alphense Boys om een duurzame impact te creëren en een inspiratiebron te zijn voor anderen.

Samen kunnen we het verschil maken. Laten we samen streven naar een toekomst die groen en duurzaam is voor ons allemaal.

Voor meer informatie over ons partnership met Alphense Boys en onze duurzame initiatieven, neem gerust contact met ons op.


Meer weten over een warmtepomp lening?

Heb je een vraag over warmtepompen of een warmtepomp lening? Loop dan gerust binnen bij een van onze BeSolar Stores. Onze productexperts kennen kunnen je alles vertellen over warmtepompen en leningen.