Besolar Store Pijnacker

Ackershof 2 2641 DX Pijnacker
010 6005050
pijnacker@besolarstore.com
BeSolar Store Pijnacker

Zonnepanelen in Pijnacker

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner om uw woning te verduurzamen in Pijnacker? BeSolar staat voor u klaar! Steeds meer inwoners stappen over op zonnepanelen in Pijnacker. Logisch, want met zonnepanelen verlaagt u direct uw energierekening. Door te kiezen voor zonnepanelen investeert u niet alleen in uw eigen toekomstige energiebehoeften, maar draagt u ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw buurt.

Waarom zonnepanelen in Pijnacker?

  • Milieuvriendelijk: Het opwekken van zonne-energie veroorzaakt geen luchtvervuiling, broeikasgassen of schadelijke uitstoot. Het verminderen van de CO2-voetafdruk draagt bij aan het behoud van de luchtkwaliteit en helpt klimaatverandering tegen te gaan.

  • Lagere Energierekeningen: Een van de meest directe voordelen van zonnepanelen is de mogelijkheid om energiekosten te verlagen. Zonnepanelen zetten zonlicht om in elektriciteit, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en uw maandelijkse rekeningen aanzienlijk kunt verminderen. De gemiddelde besparing is €1400,- per jaar.

  • Korte terugverdientijd: Hoewel er een investering nodig is voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen, leveren ze aanzienlijke besparingen op. Zonnepanelen hebben een levensduur van 25 tot 30 jaar en zijn na gemiddeld 6 jaar terugverdiend.

  • Toenemende woningwaarde: Zonnepanelen worden steeds meer gewaardeerd als waardevolle eigenschap bij huizen. Potentiële kopers zijn vaak bereid om meer te betalen voor een woning met een duurzaam energiesysteem, wat de algehele waarde van uw woning verhoogt

Waarom BeSolar?

Bij BeSolar begrijpen we dat geen twee huizen hetzelfde zijn. Daarom bieden we op maat gemaakte zonnepaneel-oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften en budget. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden door het hele proces, van advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

  • Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de zonne-energie sector, hebben we de expertise om u de beste oplossingen te bieden.

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: We werken alleen met hoogwaardige zonnepanelen en apparatuur van gerenommeerde fabrikanten, zodat u kunt vertrouwen op een langdurige en betrouwbare energieopwekking. Daarnaast bieden we tot 30 jaar garantie op zonnepanelen en 12 jaar installatiegarantie. Ook zijn wij aangesloten bij Stichting Garantiefonds SGZE. Een enorm voordeel voor jouw als klant!

  • Maatwerk: Geen standaardoplossingen bij BeSolar. Elke situatie is anders, daarom is het prettig om persoonlijk advies te ontvangen van een deskundige. Een advies dat precies past bij jouw situatie, behoeften en budget. Dat is de kracht van de BeSolar Stores.

  • Lokale aanwezigheid: Als lokale partner zijn we altijd binnen handbereik voor vragen en ondersteuning. U krijgt een vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat om je te voorzien van informatie en advies.

Neem direct contact op

Klaar om de stap te zetten naar duurzame energie met zonnepanelen in Pijnacker? Neem vandaag nog contact op met BeSolar en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van een groenere toekomst. Samen maken we Pijnacker duurzamer en energiezuiniger. Kom langs in onze winkel in Pijnacker op Ackershof 2 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

BeSolar Store Pijnacker

Ackershof 2
Pijnacker
* Wegens trainingdoeleinden is de Store elke eerste dinsdag van de maand gesloten.
Maandag
09:00 – 17:00
Dinsdag
09:00 – 17:00
Woensdag
09:00 – 17:00
Donderdag
09:00 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten